Get In Touch

0474/78.61.07

info@huureenphotobooth.be

Wij leveren overal in België

1ste 30 km gratis nadien 0.50€ / km

[contact-form-7 id="251" title="Contactformulier 1"]

FAQ

All in wilt zeggen dat wij binnen een straal van 30 km onze photobooths afzetten op de feestlocatie – alles gebruiksklaarzetten – woordje uitleg – ONBEPERKT aantal prints – afbraak  op het einde van het feest. Wij spreken ook af met de feestzaal hoe wij alles kunnen regelen. TOTALE ONTZORGING!

Buiten de straal van 30 km komt er 0.50€ /km bij.

Het verschil tussen de Stylish & de budget is voornamelijk dat de Budget voor een breder publiek is bvb voor het hele team te fotograferen. Tegenover een Stylish meer afgesloten en individueler is. Wat wel kan zorgen voor grappigere foto’s wegens dat er mee privacy is :).

Stylish kan ook volledig op maat gepimpt worden op aanvraag. Bvb met een bedrijfslogo.

Je kan dat doen via onze website of telefonisch. Opgelet dat het via onze site ook moeten worden goedgekeurd. Dit om dubbele boekingen te vermijden. De boeking is pas bevestigd als je een bevestiging per mail krijgt.

Onze toestellen zijn stuk voor stuk uitgerust met een professionele spiegelreflexcamera met 18-55 mm lens voor haarscherpe foto’s, alsook zit er in elk toestel een studioflits voor perfect belichte foto’s. Gewoon 1 druk op het touchscreen en het aftellen begint, het enige wat u nog moet doen is poseren en lachen!

Ja je kan er korte videoboodschappen mee opnemen.

Bij een Photobooth of een Selfie Maker hoort steeds een doos vol leuke en grappige accessoires. (Snorretjes, boa’s, brillen,…).